Slim-Alarm®

 

 

Slim-Alarm® is een samenwerking tussen 2 bedrijven die reeds vele jaren, succesvol op hun eigen gebied, hun onderneming voeren.

 

Voor Nederland:

 Heijnen Video Produkties (www.hvp.nl)

Kuisel 7 (dit is tevens het afhaal - depot / service - centrum)

4703 RL Roosendaal

Nederland

Tel: 0165 – 55.82.11

E-mail: info@slim-alarm.eu

 

Voor België:

Network bvba

Beauvoislaan 99  (geen depot/afhaalcentrum)

2920 Kalmthout

België

E-mail: info@slim-alarm.be

 

Heijnen Video Produkties gaat vaak met veel dure broadcast video apparatuur op locatie en was al langer op zoek naar een dergelijk systeem omdat immers niemand meer reageert als een autoalarm “af” gaat. Toen we na veel zoeken op dit systeem uitkwamen waren we zeer enthousiast.

Onze eigen technici hebben het systeem op diverse plaatsen aangepast en uitgebreid, zo is de elektronische stem in het Nederlands, waardoor het een perfect werkend systeem is voor diverse toepassingen.

Het systeem gebruiken wij nu ook portable in onze TV registratie auto’s en is simpel op de sigarettenaansteker aan te sluiten, sensoren plaatsen, klaar !

Binnen 4 seconden een sms als er een alarmmelding is…waar vind je dat ?

 

De creatieve ontwikkeling en samenwerking met Network bvba bestond reeds langere tijd waardoor het systeem helemaal op onze wensen werd aangepast en het vervolgens via internet aan te bieden voor bedrijven en doe het zelvers. Nu, sinds 2007 en vele tevreden gebruikers later, zijn we nog steeds enthousiast over ons product en blijven we zoeken naar nieuwe toepassingen zoals de waterlekkage sensor, toepasbaar in vele situaties.